INZONE PRELOAD+
Shake » Chocolate flavor

InZone Preload+ tas ca 30 minuter före de tre huvudmålen (frukost/lunch/middag) dagligen i 2-4 veckor som snabbstart av ett program för viktförändring. Därefter kan man byta till InZone Preload®  och en fortsatt energibalanserad diet med fysisk aktivitet för en hälsosam livsstil.

 

En hållbar viktminskning förutsätter ett lägre intag av kalorier i relation till förbrukning. En InZone Preload+ innehåller 69 kcal och när den tas före huvud-målen medverkar den till ökad mättnad och ett över dagen minskat kaloriintag.

INGREDIENSER: Indevex NGC™ formula (mix av ärtprotein, Omega 3/6 helägg, vassleprotein [mjölkprotein], äpple, nypon, kostfiber av sockerbeta), mjölk, glukomannan (konjac mannan), vassle (mjölk), kärnmjölk, kakao, äggvitepulver, naturliga aromer (kakao, grädde, vanilj), antioxidationsmedel (askorbinsyra), salt, sötningsmedel (sukralos).

1

Häll 150 ml kallt vatten i shaken.

2

Töm en portionspåse alt. en skopa pulver (18 gram) i shakern.

3

Skaka om ordentligt innan servering.

ANVÄNDNING: Shaken kan användas som ett proteinrikt mellanmål eller som Preload för att ladda magen med viktiga näringsämnen ca 30 minuter före de tre huvudmålen. InZone® Preload har bara 71 kalorier och passar bra in i en hälsosam livsstil där du äter en energibalanserad kost och rör på dig minst 30 minuter varje dag.
Blanda en påse (18g) med ca 150 ml kallt vatten i en shaker och drick omedelbart. Eftersom shaken också är fiberrik så drick gärna ytterligare vatten i tillägg.