INZONE PRELOAD
Shake » Strawberry flavor

InZone Preload tas ca 30 minuter för de tre huvudmålen (frukost/lunch/middag) dagligen för en optimal näringsbalans i kombination med en i övrig balanserad näring. Detta i kombination med fysisk aktivitet är en bra grund för hälsosam livstil.

En InZone Preload innehåller ca 69Kcal och när den tas före de tre huvudmålen medverkar den till ökad mättnad och ett över dagen minskat kaloriintag.

INGREDIENSER: Indevex NGC™ formula (mix av ärtprotein, Omega 3/6 helägg, vassleprotein [mjölkprotein], äpple, nypon, kostfiber av sockerbeta), mjölk, cikoriarotfiber (inulin), vassle (mjölk), kärnmjölk, äggvitepulver, naturliga aromer (jordgubb, grädde), färgämne (rödbetsrött), antioxidationsmedel (askorbinsyra), sötningsmedel (sukralos).

1

Häll 150 ml kallt vatten i shaken.

2

Töm en portionspåse alt. en skopa pulver (18 gram) i shakern.

3

Skaka om ordentligt innan servering.

ANVÄNDNING: Shaken kan användas som ett proteinrikt mellanmål eller som Preload för att ladda magen med viktiga näringsämnen ca 30 minuter före de tre huvudmålen. InZone® Preload har bara 71 kalorier och passar bra in i en hälsosam livsstil där du äter en energibalanserad kost och rör på dig minst 30 minuter varje dag.
Blanda en påse (18g) med ca 150 ml kallt vatten i en shaker och drick omedelbart. Eftersom shaken också är fiberrik så drick gärna ytterligare vatten i tillägg.