Ät dig mätt och gå ned i vikt!

Preload® är en enkel och hälsosam metod, som minskar hungerkänslorna och gör det lätt att nå och bibehålla en sund vikt och ett stabilt humör!

Genom att ”förladda” kroppen med InZone Preload+, näringsshake med Glukomannan, en stund före måltiderna, ”tjuvstartar” du mättnadskänslorna och minskar därigenom på ett naturligt sätt måltidsportionerna – och ganska snabbt midjemåttet!

När kroppen efter några veckor anpassat sig till mindre måltidsmängder så väljer många som äter InZone Preload+ att gå över till InZone Original shake. Dessa innehåller inte den mättande Glukomannan-fibern, men har samma utmärkta innehåll för övrigt. Man tar då shaken som ett närande mellanmål, eller när man känner sig hungrig.

InZone Preload+ med Glukomannan består av en balanserad sammansättning proteiner, fettsyror och fibrer, för kroppens och hjärnans funktioner. Tillsammans med en kalorirestriktiv diet kan du nå en kontrollerad och långsiktig viktnedgång. Dessutom får du i dig en bra dos mycket noggrant avstämd näring som fungerar som utmärkt bas för en i övrigt hälsosam diet.

InZone Preload+ gör det enklare lyckas, genom att stödja kroppens grundläggande fysiologiska behov av näring och därigenom öka ditt välmående, till skillnad mot traditionella svältdieter!

För att lyckas fullt ut och öka ditt välbefinnande ytterligare, rekommenderar vi att du också ägnar minst 30 minuter dagligen åt någon form av vardagsmotion och fysisk aktivitet.

Fungerar det verkligen? Under mars-april 2014 gjordes en större kundundersökning där ett femtiotal personer erbjöds att testa produkterna under 8 veckor. Resultatet visade att i stort sett alla deltagare gick ned i vikt. De som åt InZone Preload+ med Glukomannan hade en markant viktnedgång och flertalet upplevde en ökad mättnadskänsla, att de åt mindre portioner och att de fick ett minskat midjemått. Många uppskattade också metodens enkelhet, och att de fortfarande kunde njuta av goda måltider tillsammans med familjen även om de inte åt lika stora portioner som förut.

Gå ner..? Drick en InZone Preload innan måltiderna

Om du har bestämt dig att gå ner några kilo kan Preload-metoden vara något att prova. Det är enkelt: Ta en InZone Preload+ innan varje huvudmål så kommer du succesivt att gå ner i vikt. Preload® innebär också att du förladdar med mättande näringsämnen, främst protein och fett. Glukomannan aktiverar en mättnadsprocess som hjälper dig att äta mindre portioner. Våra produkter hjälper dig samtidigt till ett stabilare blodsocker, vilket minskar sötsuget mellan måltiderna. Det hjälper dig ytterligare att avstå från onyttiga och eller tomma kalorier.

Glukomannan-fibern har dokumenterad effekt på viktnedgång och uppbär ett av EFSA (European Food Security Association) * godkänt hälsoclaim för detta – och våra InZone Preload+ produkter är formulerade i linje med detta för att ge en optimal mättnadskänsla med minimalt antal kalorier och som hjälper dig äta totalt mindre mängd mat över dagen utan att behöva använda dig av några ”svältkurer”

Ät som vanligt Drick en InZone Preload shake 30 minuter innan måltid

Den stora skillnaden är att InZone Preload+ produkterna jobbar med det naturliga systemet och inte mot systemet som alla svältkurer gör mer eller mindre. Att svälta i kortare eller längre perioder gör naturligtvis att du akut går ner i vikt, men leder ofta till så kallad jo-jo bantning, som enligt vetenskapen är ohälsosam. Den ökande mättnaden du får av Inzone Preload+ ger mättnad och välbefinnande, i stället för hungerkänslor.

Enkelt uttryckt utgår Preload®-metoden från människans biologi, vår kunskap om hur våra hormoner, hunger och mättnad påverkar oss. Detta styr i sin tur våra matvanor och därmed vikt. Metoden gör att du äter i stort sett som vanligt, om än i mindre mängder, känner dig mätt och ändå kan gå ned i vikt!

En av de mest positiva erfarenheterna från de många som använder Preload®-metoden är att den inte inkräktar på det sociala livet. Man tar helt enkelt sin InZone Preload+ shake cirka en halvtimme innan, och deltar sedan som vanligt vid lunchen eller middagen – på jobbet, hemma eller på festen – men man äter lite mindre portioner!

Må bra hela vägen! Håll koll på din vikt med InZone

Att ändra sin livsstil kan bjuda på problem. Genom att använda Preload®-metoden 1 till 3 gånger per dag får du hjälp att begränsa det samlade kaloriintaget under dagen. Metoden går ut på att du tar en InZone Preload+ shake innan huvudmåltiderna. Det startar mättnadskänslorna och hjälper dig äta totalt sett mindre portioner vilket i sin tur också balanserar blodsockret. På så vis kan du minska det totala kaloriintaget och uppnå en hållbar viktkontroll utan att svälta dig. Vill man gå ner i vikt är det helt enkelt så att kaloriintaget måste vara mindre än den energi man gör av med – och InZone Preload+ med Glukomannan har dokumenterad effekt.

För att vår kropp ska utvecklas och fungera på ett bra sätt och för att vi ska upprätthålla ett starkt immunförsvar, måste många miljarder celler nybildas varje dag. Därför är det mycket viktigt att äta en varierad och balanserad kost för att kroppen ska få allt den behöver. InZone Preload shakes tillför essentiell näring med protein från flera utsökta källor och ger en utmärkt grund för en hälsosam diet. Får kroppen riktigt balanserad basnäring behövs inga ”matöverdoser” som annars måste till för att säkerställa tillgången av alla nödvändiga byggstenar som behövs för cellproduktionen. En bra balanserad kost kan därför hjälpa dig äta mindre portioner och särskilt då om man tillför en noga avstämd dos av bra näring före dina huvudmåltider.

Vi rekommenderar också 30 minuters träning per dag och en i övrigt varierad och näringsbalanserad diet.

INDEVEX BIOTECH, Stora Torget 3C, Vimmerby Sweden, Tel +46 492 30070, info@inzone.se
© Indevex Biotech 2018. All Rights Reserved.