Bevara Muskelmassan Proteinrika soppor färdiga att värma

Inzone®Vitality är en serie proteinrika och välsmakande släta soppor speciellt utvecklade för de som behöver extra näring och protein i koncentrerad form.

De finns i fem olika smaker; sparris, svamp, kyckling/curry, tomat och broccoli i portionsförpackningar på 250 ml.

Enkelhet, flexibilitet och matglädje med Inzone®Vitality
För många är det lättare att äta desserter och lättuggad mat som exempelvis soppor, puddingar och gröt. Ofta kan de ha svårare att laga mat själva samt kanske berika den. Det är helt enkelt lättare att ta till sådant som är färdigt och lätt att tillaga. Det är ju viktigt att ha energi över till att orka äta och njuta av måltiden.

Riktigt enkelt blir det med InZone Vitality protein- och energirika soppor innehållande naturliga ingredienser. Sopporna kan förvaras i rumstemperatur och de är enkla och bekväma att ta fram och värma.

Vad innehåller sopporna?
InZone Vitality är noga näringsbalanserade soppor av helt naturliga råvaror och baseras huvudsakligen på; mjölk, rapsolja och NGC™ Formula (mix av ärtprotein, vassle, omega3/6 helägg, äpple, nypon och kostfiber från sockerbeta), samt aromer. För specifikationse vidare ”produktspecifikation”. Formuleringen innehåller protein med samtliga essentiella aminosyror och fettsyror i utmärkt balans, långsamma kolhydrater och fibrer för långsamt energiupptag samt från ingredienserna naturligt ingående vitaminer, mineraler och fibrer. Innehåller inte några syntetiskt processade vitaminer, mineraler eller andra ingredienser och är därför inte klassade som ”måltidsersättningsprodukt” enligt gällande regelverk.

När används soppan?
InZone Vitality används som en bra näringsbas i en för övrigt balanserad diet. Eftersom den enbart innehåller naturliga näringsämnen kan de ätas under kortare eller längre tidsperioder. Eftersom sopporna har högt proteininnehåll bör dock du som har njurproblem använda dessa med försiktighet och med läkares/dietists rekommendation och därav rekommenderas produkterna inte till barn under 3 år.

Produktspecifikation

Lär mer om vad sopporna innehåller här