InZone med NGC™ InSide Lite kalorier! Viktig näring i koncentrerad form med lite kalorier!

En InZone Preload® shake ger cirka 70kCal per måltid. Den baseras på den patenterade NGC™Formulan och är en näringstät ”lyxmåltid” i pulverform, baserad på naturliga råvaror och en god dos högvärdigt protein med alla livsnödvändiga aminosyror i utmärkt balans. Den är rik på protein och fiber och innehåller dessutom viktiga Omega-fettsyror och långsamma kolhydrater – som gör att energin tas upp över längre tid.

Orka hela dagen! Få i dig det din kropp behöver

En väl balanserad kost är helt avgörande för ork och koncentration. Din kropp står varje dag inför en tuff utmaning. Den skall bilda många miljarder nya celler och förse dem med näring och energi. För att kroppen skall kunna fungera optimalt är det helt avgörande att du varje dag får i dig tillräcklig mängd av viktiga näringsämnen.

För att hålla ork och fokusering uppe under hela dagen är det lika viktigt som för en idrottsman att få optimal näring och hålla blodsockret i balans. Obalans märks genom att man blir trött och okoncentrerad, speciellt vanligt under eftermiddagen. Om kroppen saknar någon av de vitala byggstenarna i kosten förloras kroppens inneboende förmåga till förnyelse av olika organ och vävnader, med sänkt livskvalitet, ökad risk för sjukdomar och i värsta fall förkortad livslängd som följd.

Med tre InZone produkter per dag säkerställer du att du får i dig de ”essentiella” aminosyrorna som du behöver, baserat på en person som väger 70 kg, tillsammans med många andra vitala näringsämnen. Med essentiella näringsämnen avses sådana man måste tillföra kroppen direkt genom kosten.

Orka hela dagen! Din kropp behöver lång energi

Kroppen behöver en väl balanserad kost på regelbundna tider och även motion, vila och återhämtning för att orka och må bra. För att vara vaken och fokuserad hela dagen måste du äta rätt och hålla blodsockret i balans. Gör man inte det är det vanligt att man känner av dippar när blodsockret blir för lågt.

Genom en kost med bra balans mellan protein, fett och kolhydrater och gott om fibrer hjälper vi kroppen till ett stabilt och lågt blodsocker. En väl balanserad kost ger långsammare magsäckstömning och därmed en ökad känsla av mättnad tidigare under måltiden. Detta ger i sin tur också ett jämnare blodsocker.